V menší místnosti je několik lidí obchodníků/obchodnic, před s sebou mají notebook a projektor MPro120 a na zdi běží prezentace výrobku. Jedním z obchodníků je Japonec, předvádí nový výrobek. Na zdi je prezentován nový model plochého televizoru v pohledu zepředu.



Střih


Skupina se odebírá někam ven (zřejmě na oběd), projektor zůstává zapnutý a ve dveřích se potkají s uklízečkou. V ruce třímá mokrý hadr, v druhé ruce smeták a kýbl. Na posledního člena skupiny se zamračí a ještě než dveře zaklapnou, začne tím mokrým hadrem utírat obrazovku počítače, který je u dveří.


Střih


Skupina se vrací, živě o něčem debatují a jeden člen skupiny vypíná projektor. Všichni koukají, Japonec s vytřeštěnýma očima - na stěně je obrovský mokrý flek, jak se uklízečka snažila vydrhnout hadrem „rám“ prezentovaného výrobku – televizoru. Po stěně ještě stékají zbytky vody směrem dolů, omítka je mokrá…


Střih


Prezentace produktu MPro120.


„O co všechno přijdete, když nemáte MPro120“


Tohle je miniscénář, který jsem před časem vymyslel do soutěže společnosti 3M, který měl být věnován miniprojektoru MPro 120 s LED svícením, vysokým rozlišením a možností mobilní prezentace (až čtyři hodiny). Více informací o soutěži najdete na stránce http://www.jsempro.cz, kde je také video a vyhlášení vítězů.

Porota vybrala tři návrhy, mezi nimi i ten můj. Cena (projektor MPro 120) samozřejmě potěší, nicméně největším úspěchem by pro mě bylo, kdyby se reklamní spot opravdu natočil. Asi bych pak začal dělat do marketingu a reklamy…


Tento zápisek vznikl převodem z mého starého blogu. Ne všechny texty byly takto převedeny, kompletní archiv již není k dispozici.