Na Playstation Store je až do 22. prosince 2010 v akci hra Tank Battles. S "minihrami" se po uvedení iPhone doslova roztrhl pytel a obě hlavní herní společnosti Sony a Nintendo je ihned zařadily do svých nabídek. Na PS Store stojí od 75 korun, typická cena je 150 CZK. Tank Battles lze ale objednat za 25 CZK.

Tank Battles lze hrát jak lokálně, tak samozřejmě po internetu. Ideální oddechovka, když nechcete strávit u PS3 celý večer. Líbí se mi především ovládání kdy jednou páčkou ovládáte směr jízdy a druhou dělo.



Nedávno jsem dohrál skvělou hru Uncharted a už mám rozehnanou "dvojku", kterou mnozí pasují za prozatím nejlepší hru na PS3. Mohu to jen potvrdit - atmosféra je i přes mé počáteční obavy skvělá, uchvátí vás hned první scéna, líbí se mi skoky v čase a ještě o chloupek lepší grafika a design levelů.

Staronová PS3 je skvělým přístrojem. Je to báječný Blue Ray a DVD přehravač, umí hudbu, fotku, filmy (včetně základního střihu a zpracování v HD), dá se propojit s linxovým media serverem (přehrává automaticky rekódované média do MPEG4/AAC) a samozřejmě fantastická herní platforma. Jen ten internet trošku vázne. Ačkoliv sociální služby (friends, pozvánky, rss) fungují dobře, internetový prohlížeč bohužel stále nejde ovládat ovladačem Playstation Move tak snadno, jako na Nintendu Wii. Snad na tom Sony zapracuje.

V současné době je ovšem mým favoritem Gran Tourismo 5. Říká se, že ji musíte mít a pokud nemáte PS3, je dobré si ho kvůli ní pořídit. Doporučuji zejména trailer ve Full HD rozlišení. Všechno to jsou záběry ze hry (nikoliv renderované scény) a zařazením kompletního seriálu WRC se ze hry stává jednička. Předstihla dokonce i WRC Championchip, Formula One 2010 a IL2 Sturmovik: Birds Of Pray.